Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy személyre szabott felhasználói élményt nyújtson. Az OK gombra kattintva Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

SOLAR PUMP 300

Előrendelhető SOLAR PUMP 300

Erre a termékekre a gyártó 1 év garanciát vállal.

Szolár rendszerek feltöltésére, átöblítésére, szellőztetésére. 

Amikor egy napkollektoros rendszerben minden berendezés a helyére került és elkészült a csővezeték rendszer is, akkor következhet a rendszer feltöltése. A feltöltés folyamata általában az alábbi lépésekből áll:

  • a napkollektor kör átmosatása,
  • nyomáspróba,
  • feltöltés szolár folyadékkal és légtelenítés,
  • üzemi nyomás beállítása.
Az egész évben üzemelő, nyomás alatti, zárt napkollektoros rendszereket Magyarországon fagyálló folyadékkal kell feltölteni. A tisztítás, a feltöltés, a légtelenítés a megbízható működés egyik legfontosabb feltétele. Ezen munkafolyamatok megkönnyítésére fejlesztette ki az AQUAMAX a szolár szivattyúkat. Könnyen szállítható, hordozható, tartállyal felszerelt szivattyú, mely megkönnyíti a napkollektoros és fűtési rendszerek feltöltését, átöblítését, légtelenítését. A nagy térfogatáramú szivattyú lehetővé teszi a rendszerek átmosatását és így légtelenítését is. A feltöltés után bennmaradó légbuborékokat a nagy térfogatáram a legmagasabb pontról is magával ragadja, így azok a feltöltő szivattyú tartályába kerülnek és a folyadék felszínére jutva távoznak. Tisztításra és fagyálló folyadék feltöltésére egyaránt alkalmazható.
Tartály mérete (l)

Méretek (cm)

Súly (kg)

Max nyomás

(bar)

Átf. telj. max

lt/perc

Motor telj.

(LE)

By pass

25

78x39x32

12 (vákuum)

5

27

0,75

állítható

Szállítás

A szállítási költség számítása súly alapján történik! Rendelését az MPL Futárszolgálat kézbesíti, és a futárnál lehetősége van kártyával is fizetni!

Vagy vegye át rendelését a Kaposvár melletti átvevőpontunkon, így megspórolja a szállítás költségét!

  • Cikkszám: 10.100.200
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 193,999 Ft
  • Nettó ár: 152,755 Ft

Címkék: Szolár szivattyúk