Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy személyre szabott felhasználói élményt nyújtson. Az OK gombra kattintva Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

TurboMag-Line

New TurboMag-Line

Jótállás időtartama:

 

10-100 ezer forint értékű termékek esetén 1 év.

100-250 ezer forint értékű termékek esetén 2 év.

250 ezer forint feletti termékek esetén 3 év.

A kötelező jótállás csak a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott fogyasztási cikkekre érvényes. Nem minősül fogyasztónak a cég vagy egyéni vállalkozás.

Minőségi réz házas mágneses iszapleválasztó szűrő, mely megvédi a kazánt a lerakódásoktól, a fűtési szivattyút az idő előtti kopástól. Egyes kazángyártók garanciális feltételként kötelezővé teszik a beépítését. Alkalmas fűtési és hűtési rendszerekhez. Nagy iszapleválasztó teljesítménnyel rendelkező termék, mely az ürítésen kívül semmilyen egyéb karbantartást nem igényel.


Műszaki jellemzőkKompatibilis folyadékVíz, Víz + glikolMaximális nyomás10 barÜzemi hőmérséklet0+100 °CMaximális hőmérséklet130 °C


A szűrőbetét megtisztítása:

 

A tisztítási műveletek elvégzése előtt ellenőrizze, hogy a munkakörnyezet biztonságos-e: kapcsolja ki a kazánt és hagyja lehűlni a rendszert a károk és az égési veszély elkerülése érdekében.

 

Az ábrán látható módon vegye ki a mágnest a tisztításhoz, a vas részecskék eltávolításához.

Mossuk le folyó vízzel a szűrőbetétet, hogy teljesen eltávolítsuk a szennyeződéseket.

 

Végezze el a szűrőbetét tisztítását legalább évente egyszer. Üzembe helyezést követően a tisztítást célszerű már az első hónap után elvégezni.

Szállítás

A szállítási költség számítása súly alapján történik! Rendelését az MPL Futárszolgálat kézbesíti, és a futárnál lehetősége van kártyával is fizetni!

Vagy vegye át rendelését a Kaposvár melletti átvevőpontunkon, így megspórolja a szállítás költségét!

  • 44,990 Ft
  • Nettó ár: 35,425 Ft

Lehetséges választások

Címkék: Mágneses iszapleválasztó