Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy személyre szabott felhasználói élményt nyújtson. Az OK gombra kattintva Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

SZŰRŐHÁZ 7”

SZŰRŐHÁZ 7”

Erre a termékekre a gyártó 1 év garanciát vállal.

Szűrőházak. 


A vízben gyakran találhatók mechanikus szennyeződések, homok, iszap, sár, rozsda, stb… méretük változó néhány mikrontól pár milliméterig terjedhet, melyeknek jelenléte károsodást okozhatnak a vízrendszerben, csapokban, háztartási berendezésekben. A probléma kiküszöbölésére az Aquamax egy szűrőcsaládot ajánl 5”, 7”, 9”3/4-os méretekben. A szűrők 3 részes kivitelben kaphatóak (fej, csésze, hollandi anya), sárgaréz vagy műanyag fejjel, műanyag (SAN) vagy trogamid csészével. A belevaló szűrőbetétek különböző anyagból és formában készülnek. Minden Aquamax szűrő fel van szerelve légtelenítő szeleppel, a nyomás eltávolításához, valamint egy speciális műanyagkulcs is létezik a könnyebb szétszerelhetőség érdekében.

Megjegyzés: Tilos benzinnel, gázolajjal vagy hígítóval tisztítani!

Szállítás

A szállítási költség számítása súly alapján történik! Rendelését az MPL Futárszolgálat kézbesíti, és a futárnál lehetősége van kártyával is fizetni!

Vagy vegye át rendelését a Kaposvár melletti átvevőpontunkon, így megspórolja a szállítás költségét!

  • Cikkszám: 10.140.020
  • Elérhető: Raktáron
  • 8,800 Ft
  • Nettó ár: 6,929 Ft

Lehetséges választások